Welcome
Username:

Password:


Remember me

[ ]
[ ]
[ ]

Date / Time
 

News for 2021
MoTuWeThFrSaSu
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 

Forums

auto-trafic.ro :: Forums :: Horoscop
 
<< Previous thread | Next thread >>
Horoscop Iulie 2020
Moderators: admin
{ADSENSEFORUM}
Author Post
admin
Tue Jul 21 2020, 03:30pm

Registered Member #1
Joined: Sun Jun 12 2016, 01:36am
Location: ...
Posts: 33
Thanked 1 time in 1 post

Horoscop Iulie 2020BERBEC
O veste bună într-o zi de la cineva care vrea să beți o cafea împreună, să vă cunoașteți mai bine. Energie, motivație pentru cineva anume, vă dați peste cap, să faceți impresie bună, să-i câștigați încrederea și să vă depășiți pe voi înșivă.

TAUR
Se poate să vină cineva pe la voi mai spre sfârșitul lunii și să povestiți ce ați mai făcut. O să reactualizați niște acte, ca să vă puteți deplasa, că aveți drumuri de făcut, de rezolvat treburi de serviciu și n-o să lăsați lucrurile în aer.

GEMENI
O să ieșiți la o bere cu colegi, prieteni, la o terasă, că aveți nevoie de un moment de respiro. Vin de undeva niște bani și o să vă permiteți o excursie la sfârșit de lunii, dacă puteți rămâne mai multe zile și o să fie o gură de oxigen.

RAC
O să ajungeți la concluzia că vă puteți căsători, că ați văzut că nu sunteți în stare să stați nicio zi fără ființă iubită. O să vină o ofertă de lucru și vi se umple contul, luați mai mulți bani, poate fi o colaborare și aveți cu ce să vă asigurați restul cheltuielilor obligatorii.

LEU
Se poate să luați niște bani, pot fi dintr-o sursă la care nu v-ați fi gândit și o să umple un gol, să rezolvați ceva important. Apar oportunități s-o virați spre altă meserie sau să vă găsiți alt loc de muncă, pentru că aveți nevoie de un surplus financiar.

FECIOARĂ
Poate vă interesați la bancă de rate, cum să faceți să scăpați de ele și să nu rămâneți lefteri. O să vă bucurați de un beneficiu, sunt niște avantaje care v-ar scuti de un efort și v-ar rămâne și timp pentru voi și ai voștri.

BALANȚĂ
O să se vorbească în public despre realizările voastre și o să luați vreun premiu, vi se oferă un titlu. Se pare că o să adunați în jurul vostru niște oameni care au aceleași afinități și o să puneți suflet, ca să prindă viața o activitate deconectantă.

SCORPION
Poate vi s-a aprobat continuarea unor studii, să treceți la nivelul superior, ca să luați o diplomă care să conteze la CV. Poate faceți o rezervare să plecați într-o stațiune de agrement pentru câteva zile și să vă refaceți energia, să vă întoarceți refăcuți, ca să vă apucați de alte treburi.

SĂGETĂTOR
Se reglează situația financiară, vă mai intră bani și o să vă echilibrați, din punctul ăsta de vedere. O să interacționați cu niște persoane care vor să faceți echipă la distracție și o să vă armonizați, o să fiți încântați de rezultate.

CAPRICORN
O să revină cineva care a lăsat o poveste de iubire neterminată și o puteți continua dacă mai există un licăr interior. O să luați semnături, avize favorabile și o să avansați cu proiecte de serviciu, dar nici cele personale n-or să rămână mai prejos.

VĂRSĂTOR
În sfera sentimentală e și la voi un freamăt, relația merge spre mai bine și o să puteți conviețui frumos, să fiți fericiți. Poate mai faceți o revizie a mașinii înainte de a porni la drum, mai ales dacă e lung drumul și o să mai schimbați vreo piesă, iar dacă nu și nu, atunci vă luați altă mașină.

PEȘTI
Apar cheltuieli. Poate nu ați pus la socoteală plata unei facturi cu o sumă deloc neglijabilă. O să puneți la bătaie toată inspirația, ca să iasă ceva de calitate, de excepție, din mâinile voastre și să vă faceți un nume, dacă nu v-ați făcut deja.[ Edited Tue Jul 21 2020, 03:43pm ]
Back to top
 

Jump:     Back to top

User Colour Key:
Head Administrator, Administrator, Forum Moderator, Member

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by e107 Forum System uses forum thanks
Toate drepturile rezervate auto-trafic.ro - Romania (C) 2015