Welcome
Username:

Password:


Remember me

[ ]
[ ]
[ ]

Date / Time
 

News for 2021
MoTuWeThFrSaSu
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
 

Vise care încep cu litera: A

Vise care încep cu litera: A

Semnifică și se interpretează în vise:

A Absolvi - schimbări la serviciu.
A alerga - călătorie fără succes.
A alerga în cerc - prieteni noi.
A auzi - explicații diferite în funcție de ceea ce auzi în vise. Clopot - veste tristă. Pocnet de pușcă - veste bună. Cucuvea - veste neplăcută. Urlet de câine - rele multe te așteaptă.
A scrie - vis bun, liniște în viata ta și fericire.
A cădea - dacă visezi că cineva cade în prăpastie vei trece prin niște evenimente neplăcute, chiar periculoase, iar bunurile tale sunt în primejdie.
A călări - semn bun dacă te visezi călărind, semn rău este atunci când calul sau măgarul te aruncă din șa.
A cârpi - iți vei face un prieten nou. Dacă te visezi cârpind - ferește-te de bârfe.
A căsca - se întrevăd mici obstacole.
A descuia - vei afla unul sau mai multe secrete.
A eșua - afacerile iți sunt amenințate.
A fi încoronat - muncă grea, oboseală.
A fi strigat pe nume - pentru îndrăgostiți e semn bun.
A mânca - Slănină - zvonuri. Brânza - vei avea câștig și profit. Mere - vei fi nervos.
A naviga cu un vapor - vei face o călătorie lunga.
A pișca - visul nu este prea bun.
A sapa - prevestește griji, mult efort și oboseală.
A spala - prieten corect.
A suci, a răsuci - ești nehotărât. Ața răsucită dacă visezi - e semn bun, vei avea noroc pe munca ta.
A te închina - bogăție, avere.
A te ridica de pe scaun - veste bună vei primi.
A te scălda în apa limpede - îndestulare, sănătate.
A te scălda în iaz - ferește-te de pagubă.
A te sui, a te urca pe o scară - vei avansa.
A toarce - neodihnă.
A urca - semn de prosperitate dacă te visezi urcând. Dacă nu ai putere sa urci - vei avea unele dificultăți.
Abac - vrei o înaltă demnitate.
Abandon - sfârșitul neînțelegerilor cu prietenii. Dacă abandonezi un prieten - visul înseamnă ca ai putea avea un necaz. Dacă tu ești cel abandonat de către un prieten, ai putea avea o boala.
Abandonare - vis ce prevestește pierderea cuiva drag sau o nereușita într-o chestiune în care aveai speranțe.
Abanos - lașitate, vei fi turnat, pârât din invidie.
Abatere - te amenință un pericol. Abatere din drum - călătorie cu noroc. Abatere forțată - pierdere de bunuri. Abatere precipitată- sănătatea ta este în pericol.
Abator - afaceri primejdioase, prevestire de moarte. Abator având - reursită și profit. Cazând în abator - ceartă, necazuri, nerealizarea unor planuri.
Abatorul - în plină activitate - multa muncă cu câștiguri însemnate. Lucrând la abator - supărare, boala. Vizitând un abator - supărări în curând.
Abătut - de tristețe - bucurii trecătoare. Văzând un om abătut - supărare, boala.
Abces - dacă este copt - rezolvarea definitiva a problemei. Dacă este tare - problema noastră emoționala nu s-a rezolvat. Văzând la alții - întâlnire cu o persoana pentru care avem mari emoții.
Abdicare - exces de putere. Dacă visezi ca un rege abdica - vei avea succes în viata sociala.
Abecedar - caracter slab. Având abecedar - mai multă încredere în viata. Abecedar alb și deschis - drum greșit în viata. Abecedar murdar - nerezolvarea unor probleme de viata.
Abilitate - dacă admiri abilitatea unei persoane - vei primi, pe neașteptate niște bani. Dacă visezi ca tu ai abilitate, vei fi mândru de o noua realizare.
Abis - nerezolvarea planurilor din viitorul apropiat. Cazând în abis - supărare, necazuri, certuri, situație catastrofala. Scăpând cu ajutorul unor scări sau punți - recuperarea fericirii. Neputând ieși - insatisfacții.
Abisul - abis, hău văzând - evitarea unui rău.
Abordare - schimbări profunde. Privind o abordare - schimbarea din viața ta va fi propice. Abordarea unui străin - schimbarea unei situații. Văzând o abordare - o persoană intervine în viața ta.
Absența - dacă în visul tău cauți o persoana care este absenta - este posibil sa primești vești de departe. Absența unei persoane -întoarcerea cuiva înseamnă.
Absolvire - dacă visezi ca ești la absolvire înseamnă ca vei străluci în materie de afaceri și ca vei avea o poziție socială buna.
Absurditate - Situațiile de râs, caraghioase sau prostești fără logică care apar în vise semnifică faptul ca vei fi mulțumit de viața ta sentimentala.
Abundența - mari cantități de mâncare sau de alte lucruri - fii foarte precaut și încearcă să economisești banii. Scăderea resurselor materiale.
Abur - nemulțumire din cauza neînțelegerilor. Abur de culoare alba - noroc, bucurie liniștită. Abur de culoare închisă - neliniște, cearta. Abur dens - întristare. Abur ieșind din pământ - bârfa, certuri.
Abur subțire - înseamnă fericire noroc.
Aburi - înecăcioși - întristare trecătoare. Aburi transparenți - fericire în casă. Aburi pe apă limpede curgătoare - îndreptarea situației. Aburi limpezi urcând - noroc, fericire în lucruri fizice.
Aburi - sau fum negru - întristare. Aburi înălțându-se - noroc și fericire. Aburi dispersându-se - proiecte nerealizate, motiv de supărare, de întristare.
Abuz - dacă cineva abuzează de tine în vis, înseamna că vei avea o boala scurtă, dar dacă tu abuzezi de cineva, în curând vei scăpa de o parte din grijile financiare.
Ac - veste rea ,calomnie, neliniște, dușmănie, intriga. A băga ața în ac - afacere dificila care reușește. Dacă te înțepi cu ac - ura, neliniște, neînțelegere de la dușmani.
Ac cu ața - albă - gânduri pentru drum. - Albastră - mari limpeziri în familie. Galbenă - gelozie în familie. Neagră - drum nehotărât. Roșie - aștepți o veste. Cusând - spor la muncă cu mici piedici.
Ac cu gămălie "bold" - fixezi bolduri pe îmbrăcăminte - nu vei fi bucuros la o petrecere de seară. Dacă visezi ca stai pe un ac sau ca vezi un ac rostogolindu-se pe podea înseamnă ca vei avea surprize plăcute.
Acadea - Dacă visezi că dai cuiva o acadea sau o bomboană înseamna că vei fi ales șef. Dacă visezi ca mănânci tu o acadea în public înseamna că vei fi pus într-o situație rușinoasă.
Academic - titlu academic - să nu ei decizii grele.
Acasă - a lua masa acasă -proiecte și decizii actuale. Reîntoarcere acasă - surplus de energie.
Acatist - dacă ai visat acatist ar putea însemna că ai emoții pentru cineva. O persoană dragă trece printr-o situație dificilă și simți că nu poți face nimic pentru a o ajuta.
Accelerator - ai nevoie de afecțiune.
Acceptare - Dacă accepți de la o persoană ceva valoros sau bani, vei găsi fericire în dragoste și noroc în afaceri. Dacă refuzi să accepți, vei rămâne doar cu bucuriile pe care le ai deja.
Acces - acces de tuse - probleme de rezolvat la lucru.
Acces "atac" - când visezi o persoana care are un atac epileptic (boala copiilor) sau un animal într-o criza - certuri în familie și stări tensionate la serviciu.
Accident - vești despre unele pierderi. Accident la cap - un dușman te urmărește, necaz. Accident la mana dreaptă -semn de pericol. La mana stângă - pericol pentru copilul tău. La piciorul drept - pericol pentru fata sau sora ta.
Accident -la piciorul stâng - pericol pentru omul tău de încredere. De avion - veste trista, pierzi prieteni loiali. De mașina - eșec în afaceri, eforturi mari în viitor. De vas - drum neașteptat, mari necazuri în afaceri.
Ace - dezamăgiri în iubire.
Acetilena "carbid" - dacă visezi flăcări întreținute de carbid - vei avea o schimbare în bine. Dacă în vis miroși gaz neplăcut al flăcării de acetilena - trebuie sa ai grija sa nu te împrumuți.
Achita - achitare în proces - noroc.
Achiziționare - de coral - ești puternic și perseverent. Evantai - pierzi vremea cu nimicuri. Perle - probleme financiare. Automobil - ești o persoana rațională, ei decizii bune. Rubin - nu prea mai ai bani. Vioara - câștigi bani.
Acid - nemulțumiri cu cei din jur.
Aclamație - vanitate nefondată. Dacă durează puțin - succes scurt. Doar auzind în vis - pericol prevestește. -Întreruptă- succes prematur. Nu vedem cine - pericol , sunteți atrași într-o cursă.
Acnee "coșuri" - a avea pe fața - vei fi trădat. La altul- protecție.
Acompania - încredere în alții. De către cineva - vizită neprevazută.
Acompaniament - acompaniezi muzical un interpret - vei găsi fericirea la persoana pe care o iubești.
Acoperiș - dacă scoți șindrila de pe acoperiș înseamnă ca veniturile tale vor creste. Te urci pe acoperiș - vei avea relații bune cu prietenii vechi și cu familia. siguranța, protecție din partea cuiva.
Acoperiș - alunecos - neplăcere, dezamăgire, speculații periculoase. Ascuțit - neplăceri. Casei tale cuprins de flăcări - nu reușești într-o afacere. Căzând de pe el - catastrofă.
Acoperiș - de casă - cinste și onoare. De paie - căsătorie fericita. Înalt - dezamăgire. Incendiat - boala psihica agravantă. Înclinat - stagnare. - Bun - succes și prosperitate. Refugiat - certuri în familie.
Acoperit - balcon cu flăcări - surpriza plăcută. Cu pânză - căsătorie cu noroc. Cu pene - onoare. Fața acoperita - ascunzișuri sentimentale. Fața cu voal - ceva ascuns în familie. Piept de femeie - vei fi marcat.
Acoperit de cineva - vei fi o persoană ocrotită.
Acorda - o permisie, amărăciune din partea cuiva.
Acordarea - unui instrument de către noi - reîmpăcare cu ce certați.
Acordeon - petrecere în familie, armonie în luare de decizii. Cânți la acordeon - vei avea o aventură plăcută de dragoste. Ne acordat - ai să muncești mai mult pentru scopurile pe care ți le dorești.
Acordeon - care cânți muzică frumoasă - vei fi respectat și de dușmanii tăi. Mulți vor fi uimiți de tine.
Acreala - migrene, dureri de cap.
Acrobat - în timpul reprezentației sale - vei avea dificultăți în afaceri, amiciție și dragoste.
Acrobație - pierdere economică. Făcând - perioadă de instabilitate, criză. Asistând - scăpare cu bine dintr-o situație neplăcută, criză, pandemie.
Acru - strugure - amărăciune în viata.
Acte - depuse la înscriere - ești inventiv și cu o voință puternică. Obscene - ești implicat prea mult într-o activitate.
Actor - cineva te va înșela, joacă teatru cu tine.
Actrițe - planurile tale se vor împlini cumva.
Acuarela - pictură - ești o persoană mândră.
Acumula - noroc. Bani - lăcomie, pierderi bănești. Bunuri - succes. Hrană - nesiguranță. Lucruri - pierderea de bunuri materiale. Semințe - bunăstare în afaceri.
Acuză - semn bun. Avocat care acuză - ești ajutat de femei. Că suntem - evitarea unei situați limita, căderea într-o capcană. De bărbați - izbânda. De crimă - câștig în bani. De femei - trădare.
Acuzare - dacă visezi că ca ești acuzat sau ca faci ceva greșit - fii atent la persoanele care te flatează.
Acvariu - pești care înoată într-un acvariu - fii atent la accidente.
Adam și Eva - când vezi acest cuplu în Gradina Edenului, trebuie sa fii pregătit pentru a rezolva niște probleme familiale și a întâmpina o boala, dar dacă o visezi numai pe Eva, vei fi fericit cu copii buni.
Adâncă - apa- prietenie deosebită. Apă de nu i se vede fundul - cearta neplăceri. Fântâna foarte adâncă- ești foarte emoționat. Vale adâncă - afaceri profitabile.
Adăpătoare - liniște, odihnă. Cu apă - nașterea unui băiat. Dacă beau apa animalele - moștenire, donație. Dacă bem din ea - atenționare pentru o greșeală. Cai - bucurie mare, veste bună.
Adăpătoare - pentru măgari - proces. Lipsa de apă - mici pierderi.
Adăpost - apărare. Cautând împotriva ploii - durere ascunsa. Când îl cauți - amenințări de plictiseală, căsătorie. Când îl vezi - prieten sincer. împotriva grindinei - soția ta va fi ispitita de un amant.
Adiere - de vânt - vești neplăcute. Rafală de vânt - ești posesiv cu perechea.
Adio - bucurie mare, pentru afaceri și împliniri sufletești. Luând de la cineva - prietenie credincioasă, reântâlnire.
Admirație - prieteni cu respect. Suntem admirați - vești proaste. Tu ai admirație - partener sincer și iubire.
Admirator - orice vis în care ai un admirator - situații neplăcute în dragoste.
Adolescent - necaz. Blond - săpătura la onoarea familiei. Brunet - soția te va înșela. Tu adolescent - semn bun. De sex opus - nu ai găsit partener perfect. Văzând - greutăți în viata spirituala.
Adoptare - copil din sângele tău - sănătate, trai bun, moștenire în scurt timp. Unui străin - izbânda în tot ce faci. Că ești - obstacole, dificultăți, necazuri diverse.
Adopție - dacă în visul tău adopți un copil - vei culege rezultate bune dintr-o investiție.
Adora - neplăcere temporara. O icoană - pace și liniște în suflet vei avea. O persoană - suferință în amor.
Adormi - calul - siguranță. Ciobanul - neglijență la lucru. În luminiș - să-ți stăpânești sentimentele ca poți rupe definitiv o relație de inima. Tigru dormind - vei fi avansat.
Adresa - vizita unui prieten. Dând adresa - impudență. La hotel - scapi de lene și te apuci de o noua treabă. Scrisă - veste de departe sau primești mail. Schimbi - faci altora viața calvar. Visând - veste nu prea bună.
Adulter - probleme în amor, plictiseală, ceartă. Auzind de un adulter - insatisfacție în pat. Denunțând - vei câștiga un proces. Mărturisind - scapi de o greutate. Săvârșind - câștig sigur. Văzând - rezistă tentației dragostei străine.
Adună - alune - bucurii, câștiguri neașteptate de bune. Adunând fân - te vei afla într-o situație rușinoasă.
Adunare - câștig. Cu colegii de școală - întâlnire plăcuta. Cu spectatori la o cursă auto - ascensiune lentă în profesie. De bărbați - șicaneli, sa te aperi de rivali. De copii - vești interesante. De femei și bărbați - mică petrecere.
Adunare - de judecători - divorț. De nuntă - ceartă în familie. Mare - veselie, petrecere. De obiecte - deziluzie. Participi la o adunare - fericire.
Adversar - rivalitate învinsă. Dacă învingem - pagube materiale. Dacă suntem învinși - triumf important, încredere în noi înșine. Privind la un adversar - ne pândește un pericol.
Adversar sau adversari - acest vis este foarte bun, însemnând succes în afaceri pe toate planurile.
Adversitate - dacă în vis iei parte la o altercație este semn ca vei trece curând peste dificultățile personale.
Aer - un câștig vei avea dacă te vei visa contemplând văzduhul limpede și senin. Toate visele legate de cest subiect sunt foarte bune, reușita, călătorie plăcută. Cu puțin rosu - manifestări publice, revolte. Curat - fericire. Limpede - sănătate, bucurie.
Aer - întunecos - supărare, durere. Întunecat - boala. Opac - necaz la lucru. Proaspăt - recuperezi banii cheltuiți. Răcoritor - prețuire. Rece - pierderea unui prieten. Sufocant - situații incerte, nereușita, boala. Tulbure - durere, supărare. Zbor prin aer - victorie.
Aer agitat - durere, supărare înseamna.
Aer limpede, văzduh senin - semn de sănătate.
Aeronava - împlinirea unei dorințe arzătoare. Zburând - planurile tale cele mai îndrăznețe se vor împlini.
Aeroplan - emoție, succes. Arzând - căderea președintelui sau a primarului. Pe cer senin - prosperitate. Văzând - planuri mărețe. Zburând cu el - vei ajunge la putere.
Aeroport - incertitudine, abandon. Așteptând în - nu ne putem atinge țelurile propuse. Sosind în - insatisfacții în alegerea opțiunilor.
Afaceri - bune - moștenire. Călătorie de - găsești soluția unei probleme. Cu un evreu - vei deveni cuceritor. A visa despre propriile afaceri - vei avea contre cu anumiți oameni.
Afara - este frig - supărare, boala, nemulțumire.
Afecțiune - dacă în vis faci schimb de afecțiune cu alte persoane, poți căuta fericirea în dragoste și în camin.
Afina - a mânca - nesiguranța, incertitudine, viitor întunecat. Culegând - viitor instabil.
Afine - boala scurtă.
Afiș - te uiți la el în vis - vei fi presat de o persoană care se va tine scai de tine. Dacă te ascunzi în spatele unui afiș - vei trece printr-o perioada de disensiune cu un prieten.
Afiș - vești neinteresante. Având în mana - surpriză plăcută.Că îl scrii tu - nesiguranță. Citind - osteneală zadarnică ,muncă fără câștig, eforturi mari. Lipind - onoruri neașteptate.
Afiș - văzând ca se lipește pe panou - reclamație.
Afla - un secret - noroc sigur. Un obiect - nefericire. O carte de citit - discuții cu prietenii. O carte de joc - pierderi de bani. Aflarea și găsirea unui lucru - prevestire de noroc.
Africa - ești în Sahara sau în orice parte a continentului african - vei face parte dintr-un juriu.
Afront - câștig nesperat, succes mare. Făcând - prudență în mânuirea banilor. Li se face cuiva - dispute în procese pe rol.
Agenda - întâlnire galantă. Având agenda - comoditate. Dacă crii în agendă - cumpărături excesive.
Agent - dacă visezi un agent - vei fi înșelat.
Ajutor - dacă visezi ca cineva strigă după ajutor - vei avea nevoie de ajutor și îl vei primi. Dacă visezi că tu strigi după ajutor - situația ta financiara se va îmbunătăți.
Alamă - câștig, bogăție. Lustruită - sunteți o personalitate. Obiect de alamă - satisfacție în dragoste. Unelte de alamă - aveți putere fizică și morală. Scut din alamă - ambiție, reușită. Sfeșnic - petrecere.
Albina - dacă albina nu te înțeapă - visul e semn bun, mai ales pentru afaceri.
Alcool - că bei mult - vei avea un eșec. În scopuri medicinale - este semn bun, treburi finalizate cu bine.
Alee - urmărit de cineva rău pe o alee - iminența unei rușini. Dacă mergi singur pe o alee - dispută cu persoana iubită. Ajungi la capătul unei alei și nu poți merge mai departe, nu vei putea încă să-ți pui planurile în aplicare.
Aligator - la zoo - călătorie de vacanță. Te atacă - oameni care nu țin la tine, dușmani.
Aluminiu - platou de aluminiu - agitație și emoție.
Amant - trădezi, vrei un amant, diplomație.
Amenințare - auziți - pur și simplu, nu vă temeți. Este cel mult un avertisment de a nu face ceva în grabă!
Amiază - declin în viață.
Amigdale - dacă visezi ca iți scoți amigdalele - vei pierde un obiect de valoare.
Amputare - o parte a corpului - pierdere. Cu sânge - veste.
Ananas - dacă visezi ananas - este semn că vei avea noroc în dragoste, în plan profesional și financiar.
Ancora - deziluzie, pericol legat de apă.
Anghinare - ca mănânci - ești pe cale sa acționezi prostește într-o anumită situație.
Animal - instinctele primare din noi, sălbăticia, dar și latura îmblânzirii.
Aniversare - ești la o aniversare, ești tânăr - s-ar putea sa ai dificultăți financiare. Dacă ești adult, vei avea obstacole dificile de trecut și te vei simți deprimat și singur.
Apă - de te vei visa căzut în apă - te vei împăca cu cineva. Apă tulbure - supărare și necazuri.
Aplauze - când aplauzi pe cineva - starea sănătății tale va fi foarte buna. Tu ești aplaudat de alții - noile tale planuri se vor îndeplini cu bine.
Arc - dacă arcul este rupt - înseamnă că folosești prea multa energie într-o problema care nu merita.
Arcada - mergi pe sub o arcadă - vei auzi comentarii răutăcioase la adresa ta.
Argint - dacă visezi tacâmuri de argint - înseamnă ca iți vor veni oaspeți nepoftiți. Bani din argint - vei munci mult dar și ca vei fi bogat.
Arhiepiscop - îmbrăcat în vesminte bisericești - te vei certa cu membri din familie.
Arici - este semn ca vei avea o slujba mai bună, dar și ca vei fi dezamăgit de apropiați.
Aripa - veste despre vindecare. Având aripi - destin spre succes. Cal cu aripi - cerere în căsătorie. De gâscă - bucurie mare. De gâscă bătând - noroc. Furnici cu aripi - ești neglijent la lucru.
Aripi - mâncând - ți se căsătorește un copil. Vacă grasă cu aripi -vești despre un câștig mare. Visând multe aripi - moment bun pentru lansarea unei afaceri. Zburând - schimbări bune în viață.
Armă - nu înseamnă ceva de bine, în cel mai bun caz primirea unei vești.
Armura - păzește-te. Având armură - vei purta uniformă. Văzând armură - cu eforturi mari iți vei atinge scopul.
Aroma - miros - nu asculta de sfaturile proaste.
Astm - dacă ai în realitate astm și visezi ca ai o criză nu este cazul să-ți faci griji, acest vis nu semnifica nimic. Dacă ești o persoana care nu suferă de astm și visezi ca ai o criză - ai grija la noile planuri.
Ață - a depana ață - înseamnă că doriți să convingeți pe cineva de sinceritatea dumneavoastră.
Ața răsucită - vei face un drum pe jos.
Ața roșie - vei avea parte de dragoste. Ața albastră - surpriză. Ață albă - vești bune. Ață neagra - supărare, necaz.
Autobuz - mergi cu un autobuz - vei avea probleme financiare.
Automobil - ești puternic, norocul te ajută. Accident cu autoturismul - nu e bine, visul putând însemna frământări sufletești, necazuri la serviciul, traversezi o perioadă tulbure, mai agitată a vieții tale.
Toate drepturile rezervate auto-trafic.ro - Romania (C) 2015