Welcome
Username:

Password:


Remember me

[ ]
[ ]
[ ]

Date / Time
 

News for 2021
MoTuWeThFrSaSu
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
 

Vise care încep cu litera: B

Vise care încep cu litera: B

Semnifică și se interpretează în vise:

Bal - prevestește o călătorie sau o boală de sezon. Bal mascat - vei avea parte de supărare, apar nori în viața ta.
Băiat - bătându-se - te superi de un fleac. Certându-se - pierderea afecțiunii partenerului. În biserică - ești impulsiv. Jucându-se - bucurii. Mâncând - sentimente curate.
Băiat - Mic - mâhniri sufletești. Obraznic - afacerea trebuie terminată cât mai repede.
Baie - că faci - în curând vei avea o petrecere. Prea fierbinte - Vei fi disprețuit pentru o faptă necugetată. Dacă faci, în vis - prevestire de sănătate și viață echilibrată. În cadă - sănătate.
Baldachin - Dacă visezi ca stai sub un baldachin cu o persoana de sex opus înseamnă ca vei găsi fericirea în căsătorie.
Bancă - câștig mic. De lemn - propunere rău voitoare. De biserică - căsătorie. De fier - îndoială nejustificată din partea unei persoane îndoielnice. De piatră - câștig bun. Pe care te așezi - afacere importantă.
Banchet - dacă participi la un banchet grandios este semn ca vei avea succes în plan social și financiar.
Barbă - dacă visezi că ai barbă și cineva iți smulge fire din ea - s-ar putea să pierzi ceva sau ai putea avea dispute cu prietenii. Femeie cu barbă - trebuie sa fii atent la prietenii falși.
Bărbier - înșelăciune, pierdere de timp în discuții.
Barză - schimbare în rău. În cuib - botez, nuntă. În zbor - nu ai de ce să te temi. Pe câmp - pregătește-te pentru nuntă. Mai multe în cuib - bucurie, câștiguri materiale. Pereche - însurătoare. Rănită - scapi de griji.
Barză - stând pe loc - semn rău. Văzând - propuneri afectuoase.
Baston - dacă în vis vezi o dansatoare sau un om care tine ritmul cu un baston la parada - vei avea mici certuri în familie. Dacă vezi un dirijor cu un baston este semn ca poți aspira la mai mult.
Bătălie - vei avea parte de întristare.
Batistă - necaz, ceartă. Albă - întâlnire plăcută. Colorată - nefericire. De mătase - ești îndrăgostit. Neagră - doliu. Privind - ai nevoie de multă putere. Văzând - avansare în curând.
Biblie - în vis o Biblie este semn ca vei avea șansa de a primi o poziție care va cere responsabilități din partea ta. Dacă visezi ca ești împotriva Bibliei - vei fi influențat de o persoana care nu este de încredere.
Biserică - cineva iți va face mult bine, calm, liniște, ocrotire, protecție benefică, realizarea speranțelor. Ascultă slujbă la - poziție nesigură la serviciu, Având - cineva iți face mult bine
Biserică - arzând - mare nenorocire. Băiat în - ești impulsiv. Clopote sunând la - neliniști ascunse. Dărâmată - relații proaste, prevede rău. Femei în interior - imprudențe cu consecințe proaste.
Biserică - ieșind - scapi de complicații. Intrând - neliniște. În care te rogi - vei scăpa de multe necazuri. Orgă de - să-ți revizuiești faptele. Nu putem sa ne apropiem - deziluzii. Preot - alții se ocupa de tine
Biserică - privind - fericire. Rugându-te - ușurare, scapi de necaz, confort. Surpându-se - nebunie, boală, moarte. Trecând pe lângă - clevetiri. Uitându-te la ea - vei avea putina mângâiere.
Biserică - văzând din afară - noroc. Visând - înălțare sufleteasca. Zidind - nuntă în familie.
Toate drepturile rezervate auto-trafic.ro - Romania (C) 2015