Welcome
Username:

Password:


Remember me

[ ]
[ ]
[ ]

Date / Time
 

News for 2021
MoTuWeThFrSaSu
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
 

Vise care încep cu litera: C

Vise care încep cu litera: C

Cabană
- izolare, singurătate. Adolescenți în - iresponsabilitate. Având - vei primi ajutor la nevoie. Trăind cu copii tai în - fericire de durata.
Cabaret - influență deprimată. Dacă visezi ca ești spectator sau interpret la cabaret este semn că vor exista disensiuni în grupul tău de prieteni.
Cabină - de vapor - vei avea niște probleme în casă, ceartă, răscoala. De plaja - comportare prietenească. Pe corabie - situație distorsionată. Te schimbi în - prietenie. Loc închis -intim - odihnă.
Cablu - dacă visezi că un cablu este aruncat - este semn ca vei întreprinde o munca riscanta. Dacă visezi ca arunci cablul unde nu trebuie înseamna ca vei fi răsplătit cu bani și recunoaștere.
Cacao - dacă visezi că bei cacao cu prietenii - vei avea prietenii durabile și la bine și la greu.
Căciulă - rang social. A purta - te afli într-o situație ridicola și nu știi.
Cactus - dacă visezi ca plantezi cactuși înseamnă ca vei avea certuri cu prietenii. Dacă visezi ca sunt flori pe cactus este semn că norocul este în drum spre tine.
Cadă - altul făcând baie - gelozie. Făcând baie în -sănătate. Goală - nehotărâre în acțiuni. Golind - veste neplăcută în curând. Plină cu apă - discuții în familie. Plină cu pământ - cearta în casă.
Cadavru - timp frumos, viață lungă, sănătate. Arzând - vesti de la un prieten îndepărtat. De femeie tânără - sfârșitul unei pasiuni. îmbălsămat - surprize neplăcute. În casă - căsătorie apropiata.
Cadavru - în descompunere - mare bogăție. Fiind noi - rezolvarea unei nedreptăți. Pentru un om de afaceri - faliment. Văzând un - vindecarea unei boli.
Cal - Dacă visezi că ești trântit de un cal sălbatic, lovit sau dacă vezi doi cai care se luptă - este semn că trebuie să fii atent la amicii nesinceri.
Cal - Dacă visezi că ești călare pe un cal este semn că vei avea succes în întreprinderile comunitare. Dacă visezi cai în țarc - vei avea o condiție financiară mai bună.
Călare - A fi călare înseamnă a fi întreprinzător în iubire.
Cădea - îngrijorare, întristare. Clădire - pierderea speranței în cineva. De pe acoperiș - boala. De pe cal - eșec în afaceri. De pe zid - discuții neplăcute. Din pat - aniversare cu multe griji. Ținți - pierderi.
Cădelniță - rău în familie. Liniște sufletească, bucurie. Cu fum - rău și amărăciune. în tradiția romanească acest vis vestește rău și amar pentru viața ta.
Cameră - străină - realizarea tuturor planurilor. Frumos decorată - liniște și bunăstare. De așteptare - instabilitate. Dormitor - bucurie, relație buna în familie.- Fără ușă - viitor fără noroc.
Cameră - De gardă - vizită de la rude. - De copii, dacă ești necăsătorit - nuntă. Sufragerie - supărare, sărăcie și necazuri.
Coleg - dacă visezi un actual coleg de clasă sugerează aspecte din propria dumneavoastră personalitate.
Coleg - de clasă - amintiți-vă cine este acel coleg și căutați semnale ale personalității pe care vi le doriți pentru dumneavoastră sau de care vreți să scăpați.
Coleg - fost coleg de clasă - ar trebui să refaceți anumite legături cu acest coleg. Ați avut de învățat din relația cu acest coleg, aceste învățături vă vor ajuta în anumite circumstanțe ale vieții.
Coleg - de care vă amintiți din școală - un aspect al personalității dumneavoastră - sentimente sincere despre această persoană.
Coleg(ă) - fost(ă) - întrebați-vă ce calități au ieșit în evidenta la acest coleg și cautați cum puteți să aplicați acea calitate în relațiile actuale sau în situațiile din viață.


Toate drepturile rezervate auto-trafic.ro - Romania (C) 2015