Welcome
Username:

Password:


Remember me

[ ]
[ ]
[ ]

Date / Time
 

News for 2021
MoTuWeThFrSaSu
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
 

Vise care încep cu litera: G

Vise care încep cu litera: G

Garoafe - a vedea sau a purta garoafe în vis - vei avea noroc în dragoste și vei avea vremuri plăcute. Garoafele ofilite sunt semn de certuri în familie.
Gâdilă - dacă visezi că te gâdilă cineva sau că altă persoană este gâdilată înseamnă că va trebui sa fii atent la modul în care tratezi persoanele de sex opus.
Găini - prevestește o soție sau o alta femeie cu suflet bun. Găini mari de vei visa - noroc în dragoste înseamna.
Gălbenuș - sa reduci din aspirații. A bate - propuneri interesante de afaceri care trebuie realizate.
Gaiță - certuri, veste proastă. Croncănind - primești o veste bună. Stând pe cuib - sosirea unei rude pe care nu o aștepți.
Gârlă - dușmanii. Curgând repede - te așteaptă un mare rău. Înotând - învingerea dușmanilor. Mică trecând - întâlnire cu cineva nevăzut de mult. Tulbure - întristare. Vărsându-se în rău - navala dușmanilor.
Gâscă - este simbolul femeii frumoase. Apărută în vis prevestește prețuire din partea celor din jur, onoare multă, admirație.
Garaj - cu multe mașini - o persoana în vârsta te ajuta sa treci un obstacol. Cu mașini vechi ce trebuie reparate - vei încheia o nouă afacere.
Gard viu - tai un gard viu - vei avea noroc mai mult în viitor. Dacă visezi ca sari peste un astfel de gard, lucrurile ți se vor părea mai ușoare, reușită.
Gem - că faci gem - vei găsi prieteni interesanți în comunitatea ta.
Gemeni - căpătând - serbare familiala. Văzând - fericire în familie. Dacă visezi gemeni înseamna ca vei avea noroc în planul familial și în problemele bănești.
Ghioc - spor în afaceri.
Gheață - având - dificultăți. Cărare cu - neliniște. Cazând pe - iubire înșelătoare. Cu zăpadă - piedici de tot felul. Drum cu - nerăbdare. În mijlocul - pericol. Întinsă - pierderi în afaceri, boala, vitalitate micșorată.
Gheață - spărgând - teama.
Ghiulea - o dorință se va îndeplini.
Ghimpe - ceartă cu cineva, întâmplare nefericita. Înțepându-te - noroc în dragoste. Mare - om invidios. Văzut ascuțit - cearta mare cu alții.
Gol pușcă - slujba bună cu onoruri. A fi la trup - dregătorii de onoare. Trupul ți-e gol - obținerea unei funcții de onoare. Trup femeiesc gol - ceartă, necaz, clevetire.
Gol - bărbat gol de vei visa, o rușine, o supărare vei petrece. Femeie goală de vei visa, în viata reală vei avea parte de o bucurie.
Golăciune - vei avea niște câștiguri.


Toate drepturile rezervate auto-trafic.ro - Romania (C) 2015