Welcome
Username:

Password:


Remember me

[ ]
[ ]
[ ]

Date / Time
 

News for 2021
MoTuWeThFrSaSu
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
 

Vise care încep cu litera: H

Vise care încep cu litera: H


Hai - hai strigând - nevoia unui stimulent, a unei incurajări, pierderea curajului de a continua.
Haine - în funcție de aspectul hainelor, la fel poate fi interpretată impresia făcută celor din jur. Prea mari - arogantă. Prea mici - modestie, complex de inferioritat. Rupte sau murdare -reputație știrbită.
Haltere - probleme, perioadă dificilă, piedici, nevoia de a experimenta înainte de a acționa decisiv. Nevoia unei pregătiri, a acumulării de experientă.
Hartă - căutând un punct pe hartă - deruta, sociabilitate, dar cu imposibilitatea de a cunoaște prea multe persoane, sentimentul ca nu aparții locului în care te afli, că trebuie sa mai cauți.
Hartă - desfăcută - receptivitate fața de cei care te-ar putea ajuta. Strânsă sul - dezinteres. Ruptă - soluțiile cele mai bune într-o situație derutantă pot fi cele deja cunoscute.
Hârtie - igienică - situație jenanta, umilință, risc de compromitere sau de știrbire a reputației, dar necesar pentru evoluția viitoare sau pentru eliberarea de o problemă stresantă.
Hârtie - albă - vei munci mult dar vei avea succes. Colorată - eforturile tale nu vor avea succes. Veche și uzată - vei avea șanse bune de ați realiza planurile.
Hidrocentrală - creativitate, afectivitate puternică, implicare sufletească într-un proiect important, imaginație și inspirație, mari trăiri emoționale.
Hol - capacitatea de adaptare, de interacțiune, de schimburi de idei și opinii, noi căi de acces, posibilitatea de a selecta din mai multe variante.
Hotel - Stare de provizorat, de scurtă durată, fără șansă de a da naștere unor rezultate sau efecte durabile.
Hoț - tu ești cel care fură - situații jenante, lăcomie, pierderea controlului, sentiment de vinovăție. Altul care fură - te simți frustrat și dorești să capeți ceva ce crezi ca este al tău, nedreptăți, teamă de eșec.
Hotar - dacă visezi că ești la granița dintre doua state înseamnă că vei căuta o cale de ați pune în aplicare planurile.
Hamac - nevoia de relaxare, aprecierea asupra vieții, ai realizat ce ți-ai propus. Dacă în vis ai căzut din hamac înseamnă că ai fost indus în eroare. Stai cu o persoana de sex opus - activități sociale noi.
Hamal - dacă ai visat un hamal ce iți cară bagajele înseamnă că scapi de o neplăcere. Tu ești hamal, atenție la oboseală cauzată de prea multă muncă, iți poate crea probleme de sănătate.
Hambar - dacă ai visat un hambar cu grâu semnifica prosperitate și bogăție. Plin înseamnă noroc și realizări profesionale. Gol -speranță deșartă. Care a luat foc sau prăbușit - vei fi măcinat de necazuri zilnice.
Hamuri - simbolizează control și lipsă de libertate, te simți ținut pe loc. Pui hamuri unui cal sau unui alt animal înseamnă că ai capacitatea de a te descurca cu situații noi. Cumperi un ham nou - prosperitate.
Harem - faci parte dintr-un harem - energie sexuala și inhibiții reprimate. Ai un harem cu femei - va trebui sa faci față bârfelor. Faci parte dintr-un harem - viața sentimentală nu va fi foarte bună.
Harem - ești ținută prizonieră într-un harem - ești în proces de acceptare a sexualității tale. Deții propriul harem - iți pierzi timpul cu preocupări frivole.
Toate drepturile rezervate auto-trafic.ro - Romania (C) 2015