Welcome
Username:

Password:


Remember me

[ ]
[ ]
[ ]

Date / Time
 

News for 2021
MoTuWeThFrSaSu
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
 

Vise care încep cu litera: J

Vise care încep cu litera: J

Pagina în lucru, curând e gata!Jachetă - nouă - dificultăți financiare - veche - vei primi un sfat bun. - Ruptă sau murdară reprezintă o idee sau un plan eșuat.
Jaf - dacă dumneavoastră ați fost jefuiți în vis - va confruntați cu o criză de identitate sau suferiți de pe urma unor pierderi. Jefuiți o bancă - vă folosiți prea mult din energie. pe un anumit lucru.
Jandarm - în vise este asociat cu culpabilitatea pe care persoana ce visează o are fără să fi comis sau nu o greșeală. Stai de vorbă cu un jandarm prevestește protecție.
Jaluzele - teamă de a privi realitatea, încercarea de a crea o lume imaginară, fugă de realitate, izolare, neîncredere, singurătate, retragere, refugiu, nevoie de intimitate sau meditație.
Jocuri de noroc - investiții nesigure, risc de pierderi, afaceri neclare. Avertisment în cheltuieli. Simți nevoia de a te lăsa în voia sortii. Sentiment că nu puteți să schimbați nimic. Aventură.
Joc - de copii - dorința de a atinge un țel, iți lipsesc mijloacele sau experiența de a-ți atinge scopul.
Joi - trebuie să ascultați, situație care necesită atenția dumneavoastră în totalitate. Însorită - viitor luminos, progres. Cu nori - eșec și greutăți în viață.
Jucării - vei avea mulți copii. Frumoase - fugă de responsabilitate. În bazar - întâlnire plăcută în curând. Jucându-te cu o -dezbinare de prieteni. Mai multe - discuții plăcute. Rupte - tristețe, singurătate.
Jug - oboseală, consum de energiei la lucru, nu trebuie să vă lăsați influențat de cei din jur, fiți puternic. Purtați un jug - va trebui să respectați regulile și dorințele altora. Purtat de boi - un mic profit.
Junglă - un avertisment. Împotmolit în - greutăți.- Vă faceți drum prin junglă - veți depăși greutățile din viață. O panteră în - aveți emoții puternice. Rătăcind prin - vă confruntați cu mari greutăți.
Jurământ - angajamente, promisiuni ce trebuie respectate, loialitate, fidelitate, credință.
Jurnal - prevestește boală. Gol - nu aveți nimic de ascuns, sunteți o persoană sinceră. Plin, cu foi scrise - sunteți o fire misterioasă, cu multe secrete. Cu pagini rupte - doriți să lăsați în urmă unele amintiri.

Toate drepturile rezervate auto-trafic.ro - Romania (C) 2015