Welcome
Username:

Password:


Remember me

[ ]
[ ]
[ ]

Date / Time
 

News for 2021
MoTuWeThFrSaSu
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
 

Vise care încep cu litera: M

Vise care încep cu litera: M


Semnificația viselor de noapteMagazin - pile, relații importante, cunoștințe influente și folositoare, extinderea relațiilor, sociabilitate sau amiciție, mediu social bogat, contact cu public divers, o mulțime de situații interesante.
Magnet - o atracție , fascinație, ispită, dorințe mari, încredere absolută și inechivocă, fanatism, lipsa de disciplină.
Maimuță - istețime dar și obrăznicie, caracter descurcăreț, veselie, energie, distracție, neatenție, grabă, gafă. Captivă - lipsa celor precizate mai devreme, frustrări, blocări, disciplină forțată, rigiditate.
Mac - câmp cu maci - vei avea o aventură de amor. Dacă visezi că culegi maci de pe un câmp - planurile tale nu se vor împlini.
Magnolie - afaceri bune, o persoana plăcută vei întâlni. Înflorită - vei face niște afaceri profitabile.
Mal - dacă visați ca stați pe malul unei ape - ceva legat de pământ, siguranță nesigură, situații cu final neașteptat, nevoie de liniște sufletească, nevoia unui concediu, confuzie, stres, teamă de responsabilități.
Mal - frică de viitor, cauți o rezolvare. De-a lungul malului - echilibru, căutare de armonie, faci investigații, nevoie de calm, cautați să aflați unele lucruri.
Mama - în vis - atitudine personală. Dacă în realitate este decedată - un eveniment din trecut care vă influențează prezentul dar și viitorul, ar trebui să faceți un parastas de pomenire a morților.
Mamă - protecție. Dacă mama este în viață - lipsa unui sprijin, derută, stagnare emoțională, teamă, inhibiție de viitor, dor, nevoie de afecțiune.
Mare - un lucru e mai mare decât în realitate - evoluție, ceva care iți va atrage atenția brusc, sau ceva șocant, exagerare, dezechilibru, posibile evoluții.
Marinar - o călătorie cu riscuri. Marinar că te visezi pe o corabie sau vas - un vis nu prea bun, anunță o perioadă combinată de zile liniștite dar și zile agitate.
Maro - culoarea maro înseamnă rațiuni exagerate, gândești rău și nu primești cea ce dorești, tristețe, morocăneală, senzații de zile reci, tristeți de toamnă, depresie.
Masă - plină - sărăcie. Goală - bogăție.
Masaj - nevoia de a scoate din noi ceva rău. În cele mai multe vise, masajul are conotații sexuale. Ți se face - lipsă de stimulare sexuală. Că faci cuiva - vrei să atragi pe cineva. Aroganță.
Mască - lipsă de sinceritate, dorință de a va ascunde, de a nu vă arăta adevărata față. Tulburări în viața sexuală. De carnaval - în fața oamenilor buni doriți să vă arătați o alta față.
Mașină - lipsuri materiale, neplăceri la lucru, vrei să faci altceva decât ceea ce faci de obicei, nemulțumire legată de meserie, posibilă pagubă, vrei să fugi, responsabilități grele, dorința de adaptare.
Matematică - luciditate, nevoie de concentrare, atenție la detalii. Caiet de - ești tenace și încăpățânat.
Matematică - exerciții de rezolvat - nevoia de a experimenta, de a încerca noi variante înainte de finalizarea unei situații, nevoia învățării unor lecții și a acumulării de experientă prin pregătire..
Maternitate - visul este foarte bun, o nouă afacere cu șanse sigure de reușită. Multiplicare, înmulțire, prosperitate, fecunditate, visul poate însemna și că ți se va mări familia.
Măgar - nefericire, oameni proști. Bați un - întristare dar învingi nesimțirea unora. Alb - vești bune. Alergând - tristețe. Având - ignoranță. Blând - calomnie. Călare pe el - dispreț din partea cuiva.
Măgar - călătorind cu el - vei reuși, dar vei fi neapreciat. Care zbiară - griji. Cenușiu - amor norocos. Cumpărând - cheltuieli, povară grea - nevoi noi, vei fi împovărat(ă), îți ei belea pe cap.
Mănuși - neîndemânare, nu mai judeca omenii, ai pretenții exagerate de la tine, ți se pare ca nu este destul de bun(ă), sentiment de inferioritate.
Mălai - ești nepăsător, rebel, acționare cu impulsivitate, lipsă de rațiune, te adaptezi la orice situație, treci lejer peste dificultăți.
Măr - belșug, prietenie finalizată cu o nuntă, vitalitate sexuală, procreare. Dacă muști dintr - pofta mare sexuală, ispită. Stricat - dorințe spulberate, sentimente rănite, nepăsare, ignoranță, boală.
Mărgăritar - ocăreală, vorbe dure, ceartă.
Măsea - durere sufletească, pagubă în bani. Cariată - probleme întâmpinate de o rudă. Dacă visezi că îți cade o măsea - un deces, dacă te doare când îți cade se anunță decesul unei rude sau unui prieten.
Mătase - intuiție bună, sensibilitate, nevoie de educație.
Mătreață - egoism, orgoliu, nechibzuința, prostie, lipsă de griji față de alți oameni, nesimțire.
Mătură - grijă față de alții și mai puțină față de tine. Dezorganizare personală, lipsa realității, frustrări la locul de muncă.
Mână - autosusținere, nevoie de un psihic mai puternic. Ruptă sau rănită - ai grijă de afacerea ta. Dreapta - important. Stânga -secundar.
Mănăstire - este nevoie de reculegere, de meditație, căutare de răspunsuri, cauți pace sufletească. Visul este bun, armonie, pace interioară, regăsirea bucuriei. Iubire sacră, iubire fericită.
Mâncare - ai nevoie de mai multă grija fizică, nevoie de energie, pierderi de energie, nevoia de ați încărca bateriile.
Medicamente - vrei stimulente, vrei să auzi numai ce iți place, nu vrei adevărul. Frică de - inițiativă. Consumul de - perioadă de vindecare sufletească.
Meduză - păzește-te de profitori, șarlatani, psihic fragil, sensibilitate. Poate însemna și ceva otrăvit, un lucru rău, veninos, care nu trebuie luat, atins.
Melc - ești pasiv(ă), indiferent(ă), te doare la bască, te bazezi pe ceilalți, precauție excesivă, evoluezi extrem de greu.
Metal - psihic solid, rațiune, intelect dezvoltat dar și compasiune rece, orgoliu, curaj, tupeu, forță de reușită, năzuință.
Miel - vis bun, belșug, sănătate dar faci și compromisuri pentru familia ta.
Miere - bucurie, plăcere de la lucruri mici, speranțe și vise împlinite.
Mină - umilință, lecții de viata dureroase, vei învăța din greșeli, necesitatea de a fi mereu atenți la ceea ce faci.
Mir - este un simbol creștin, ungerea rituală, în biserică, se ung credincioșii cu mir, la sfântul maslu. Dacă visăm că suntem unși pe trup cu ulei - efort de înnoire spirituală.
Mir - visăm că ne ungem pe corp sau ne sunt unse mâinile, brațele - este nevoie de a începe o activitate nouă, aveți grijă să nu cădeți în egoism.
Mir - te ungi pe frunte - binecuvântării vei primi. Dacă visați nud de femeie că este uns - instincte și obsesie sexuală, cauzate de abstinență și timiditate.
Toate drepturile rezervate auto-trafic.ro - Romania (C) 2015