Welcome
Username:

Password:


Remember me

[ ]
[ ]
[ ]

Date / Time
 

News for 2021
MoTuWeThFrSaSu
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
 

Vise care încep cu litera: P

Vise care încep cu litera: P
Pachet - dacă primești un pachet - veste. Dacă trimiți un pachet înseamnă că te gândești la cineva sau cineva nou, s-ar putea să apară în viata ta iar.
Pacient - lipsă de inițiativă, pasivitate și lipsă de curaj într-o anumită situație.
Pahar - responsabilități și vise, dorință de a te detașa de probleme, planificarea speranțelor unui viitor bun.
Pahar - spart - sentimente de neputință, de vinovăție. Va simțiți necalificat sau inadecvat în a face ceva în anumite situații.
Pahar - ospăț mare. Dăruind - sentimente curate. Daruindu-ti o persoana de sex opus- căsătorie cu urmași. Din care bei - zile bune. Frumos - bogăție. Spart - necaz, strâmtoare, dispute.
Pahar - spărgând - nenorocire mare.
Paie - locuința din paie - stare de instabilitate și nesiguranță în viață. Lucru făcut din paie - situație sau o relație care nu are o fundație solida, sărăcie. Ard înseamnă paguba, pierdere.
Palat - dorință de stabilitate, visele și speranțele tale, dorință de a iubi și de a fi iubit și protejat.
Palid - lipsă de chef, lipsă de vitalitate, inactivitate, posibile probleme fizice.
Palmă - destin, drum, cale, o chestiune de alegere personală, a construi ceva cu mâinile tale. A primi o palmă - mustrări de conștiință. A da o palmă cuiva - sentimente de ura reprimate, lucruri nespuse.
Palmier - creativitate, viziune pozitivă asupra lucrurilor, deschidere către călătorii și aventură.
Palton - comoditate, izolare, egoism.
Pană - semn bun, speranță, șansă, veste, bucurie, revedere.
Panglică - proiecte noi, pe cale sa aducă multe beneficii.
Pantaloni - asumarea inițiativelor, curaj, responsabilitate, agresivitate, putere psihica.
Panteră - dualitate, confuzie, pendulare intre o stare și alta.
Pantofi - drum nou, depășirea limitelor proprii. Desperecheat - căutarea unui partener, singurătate, divorț, văduvie, dorință de a găsi partener potrivit. Vechi - lipsa de curaj și de inițiative.
Pansament - frică de a nu fi rănit sufletește. Roșu - sufletește nu ești bine. Alb și curat - ești mult prea precaut și te izolezi de cei din jur dar atenție la boli și la accidente.
Papagal - bârfe, fire clevetitoare ce iți poate aduce deservicii mai târziu, trăncăneala fără rost.
Papion - aroganță, cealâm, grandomanie, mândrie de sine și accent pe imaginea socială.
Par - forța fizică scăzută, energie vitala scăzută, gânduri foarte multe, hiperactivitate celebrară, atenție la stres și oboseală.
Paradă - dorința de ceva nou, de cunoștințe noi, de socializare, mirajul aglomerărilor urbane, al mulțimilor și al petrecerilor.
Parapet - blocaj, ciocnirea de necazuri, perioadă proastă.
Parașută - asumarea de riscuri, curaj, inițiativă, lipsa de scrupule, reușite.
Parc - te simți sufocat și copleșit, nevoia de relaxare, de detașare, semn că trebuie să te mai gândești și la tine și să mai lași din responsabilități măcar pentru puțin.
Parcare - viitor incert, căutare de sine, te simți încolțit de cei din jurul tău. Parchezi mașina - nevoia de a fi precaut, oboseală, te bazezi foarte mult pe rațiune în ceea ce înfăptuiești.
Pasăre - aspirație către libertate, căutare interioară, capacitatea de a alege, veste de departe, universul te susține în ceea ce faci. Moarta - pesimism, lipsă de încredere în tine, gânduri negative.
Pasăre - a prinde, a vana - semn de noroc.
Pașaport - dacă e al tău - siguranța de sine, sentiment de independență, dorință de realizare. Vezi un pașaport - începi să iți propui o serie de obiective ce țin de evoluția ta materială și interioara.
Pat - oboseală cronică, ți se pare ca tot ce faci nu aduce rezultate scontate. Stând în pat - sentiment de saturație, dorință de a înțelege. Faci patul - închei socotelile cu cineva, iți pui ordine în viață.
Patine - ai capacitatea de a evita multe situații dificile, trebuie doar sa iți mai dezvolți aptitudinile de comunicare, manipularea situațiilor în favoare ta.
Păduchi - neplăceri, te supară mărunțișurile, nu ești atent la detalii, prea multe prejudecați, te simți rușinat în foarte multe situații, frustrări, stres, sentimente de vinovăție, te simți fizic sau emoțional necurat.
Pădure - căutare de sine, pericol, despici firul în patru și gândești situațiile prea mult și prea irealist, iți aglomerezi și obosești mintea cu tot felul de gânduri negre,
Pădure - șansă de belșug dar totul depinde de tine. Pădure tăiată - pierderi financiare, suferință mare ce iese la iveala, necazuri.
Pădurar - vedeți un - vă simțiți controlat și amenințat, frică de autoritate, aveți mustrări de conștiință, ați făcut anumite greșeli. Dacă sunteți bolnav și vedeți un pădurar în vis - vindecare.
Pădurar - dumneavoastră sunteți pădurar - dorință de a face și a vi se face dreptate. Apare un pădurar în vis - aveți o dispoziție bună și nu doriți sa auziți baliverne.
Păianjen - a vedea un - vă simțiți ca un străin în anumite situații. Păianjenul simbolizează puterea feminină sau o figura materna arogantă din viata dumneavoastră.
Păianjen - dacă visați că omorați un păianjen atunci prevestește ghinionul, iar dacă vedeți un păianjen mort în vise atunci înseamnă ca veți depăși o puternica tentație feminină.
Pălărie - interes pentru imaginea socială, ascunderea defectelor, iți e frică de adevărurile pe care le-ai putea auzi despre tine, nevoia de a fi protejat.
Pământ - vezi pământ - șansă de îmbogățire, trebuie doar sa găsești șansa și să profiți de ea, multa muncă. Dacă sapi în pământ - iți îngropi trecutul, renunțare și sacrificiu, prevestește neplăceri.
Pânză - albă - necesitatea de a-ți cere scuze pentru ceva ce ai spus sau ai făcut, conștiință nepătată. Pânză pătată - probleme în relaționarea cu oamenii, lacrimi, neplăceri, tristețe.
Păpădie - sentimentul că totul este deșertăciune, stare proastă, vorbe proaste pe care le spui sunt defapt spuse despre tine.
Păpușă - modul în care te vezi și te percepi pe tine însăți - nevoia de a oferi mai multă dragoste propriei tale persoane, de a te îngriji mai mult pe tine însuți.
Păr - ai multe șanse de a-ți duce planurile la bun sfârșit. Neplăceri dar și realizări, vitalitate, energie sexuala și libido mare. Alb - invațăți lecțiile, acceptă sfaturile date de alții.
Păr - chel - stres, frustrare, nu te simți bine în propriul tău corp, agitație nervoasa, depresie.
Păr copac - trebuie să ai răbdare, multe nevoi și necesitatea de a-ți stabilii prioritățile importante.
Părinti - dacă iți visezi părinții înseamnă ca s-au gândit foarte mult la tine în ultimul timp, sentiment de vinovăție față de ei, nespus dor și iubire. Că mor - e de bine, reînceperea unei noi etape din viața lor.
Păstaie - de fasole - va paște o boala sau aveți imunitatea organismului scăzută.
Pătrunjel - semn de boală, nevoie de vitalizare și energetizare, sentiment de grija și ocrotire față de cineva apropiat.
Păun - încerci să fii în centrul atenției prin metode ce nu te caracterizează deloc. Mândrie, fală. Tendințe spre opulență nemeritată, exagerată, lăudaroșenie. Ești încrezut(ă).
Pechinez - invidie răutate, viclenie. Este al tău - ai gânduri negative despre alții, și nutrești invidie sau gelozie. Vezi un pechinez - foarte posibil sa fii invidiat(ă) sau cineva să te vorbească pe la spate de rău.
Peisaj - depinde de peisaj așa se oglindește starea ta interioară, despre realitatea a ceea ce simți și gândești, despre cum vrei tu anumite lucruri să fie.
Pelerină - trebuie să ai mai multă grija de tine, nevoia de protecție, de a fi ocrotit și de a ocroti la rândul tău pe alții.
Pelican - cerința de a fi mai chibzuit(ă), mai atent(ă) pe unde risipești banii, nevoia de a acumula, emoții și gânduri pe care le ții captive în tine ferecate.
Pendulă -ai un sentiment că nu ai timp destul să duci la îndeplinire o sarcină, atenționare cu privire la ceva ce trebuie sa faci acum pentru a nu fi prea târziu. Nu lăsa pe mâine ce poți sa face azi.
Pod - trecerea într-o altă etapă a vieții, evoluție interioară, trecerea de la o stare la alta, de la o situație la alta, luarea unei decizii. Onoare, stimă, noroc în afaceri. Cazând de pe - piedici în afaceri. Peste apă - onoare, mărire.
Pod - de beton - mari ambiții pentru viitor. De cale ferată - sănătate și noroc. De lemn - lipsă de voință. De piatră - ambițiile tale se vor împlini. În construcție - ai multă imaginație.
Pod - În nesiguranță trecând pe lângă el - nenorocire. Parapet de - musafiri neașteptați. Prăbușindu-se - necredință. Rupt - frică, neîncredere, nehotărâre, situație grea. Stricat - întâlnire iminentă ce va fi plăcută.
Pod - stricat demult - întristare, nefericire. Trecând - situație bună, onoare siguranță. Văzând - zile norocoase și frumoase.
Pui - profituri spirituale și materiale, viata îndelungată. Având - câștig. Copan de - potențial politic. De căprioară - întristare, supărare, doliu. De leu - fericire în familie. Carne de - ai pierdut o ocazie. Hrănind - câștig.
Pui - tăiat - neplăceri. Visând pui - viață îndelungată.
Toate drepturile rezervate auto-trafic.ro - Romania (C) 2015