Welcome
Username:

Password:


Remember me

[ ]
[ ]
[ ]

Date / Time
 

News for 2021
MoTuWeThFrSaSu
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
 

Vise care încep cu litera: S

Vise care încep cu litera: S


Sărut - dacă visați că sărutați pe cineva de care vă place înseamnă că clipe minunate vă sunt planificate pentru viitor.
Sărut - un necunoscut(ă) sau pe cineva pe care în mod normal nu ar trebui sau nu vă doriți să îl sărutați - sentimente de vinovăție, dorință de avansare la locul de muncă sau chiar o colaborare.
Sărut - dat din ipocrizie - s-ar putea să aveți o boală scurtă, dezamăgire, visul poate și sugera ca puteți experimenta anumite sentimente speciale cu cineva.
Sărut - pasional cu fostul(a) - un nou început într-o relație. Dacă visați că sunteți sărutat - vă este foarte dor de cineva foarte drag.
Sărut - cineva te - o persoană îndepărtată care vă împărtășește sentimentul, nu va trebui sa așteptați mult și acea persoana vă apărea din nou în viața dumneavoastră.
Sărut - dacă visați că sărutați - necaz. De vei visa ca săruți o fată - semn e că te vei îndrăgosti.
Sărut - o fată - te vei îndrăgosti. Icoana lui Isus Hristos - mult bine urmează în viața ta. Altcineva te sărută pe tine - noroc vei avea. Morți - tulburare. Pe Dumnezeu - vis foarte bun.
Sărut - împăcare, fericire, închinare. Pe partenerul tău de viață - sinceritate. De sex opus - infidelitate, noroc. Cu cineva - vei avea o nouă iubire, vei fi respectat. Mâna cuiva - lingușire.
Sărut - o fată - te vei îndrăgosti. Pământul - necazuri, dureri, umilință. Primind - dor de cineva. Picioare - umilință. Tu ești - împăcare cu cineva. Un mort - vreme rea, deces.
Sărut - un mort apropiat - viață lungă și fericire. Pe frunte - nuanțe religioase și spirituale, simbolizează o binecuvânt-tare de natură spirituală.
Sărut - pe gură - scurtă fericire și iubire. Afi sărutat și îmbrățișat în același timp - trădare, mai ales dacă suntem sărutați pe obraz.
Sărut - pe frunte - atenția și prietenia venită din partea unei persoane care ne protejează. A săruta o persoană cunoscută - bună înțelegere cu aceasta persoană. De sex opus - bucurie în curând.
Sărutare - sărutul din vis reprezintă încheierea unui pact, se poate ajunge la o înțelegere de un oarecare fel. Aceasta înțelegere poate fi una de natură sexuală, dar se poate referi și la simpla prietenie.
Sărutare - este posibil să ne apropiem de desăvârșire, de armonie. A fi sărutat - suntem apreciați și iubiți.
Toate drepturile rezervate auto-trafic.ro - Romania (C) 2015