Welcome
Username:

Password:


Remember me

[ ]
[ ]
[ ]

Date / Time
 

News for 2021
MoTuWeThFrSaSu
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
 

Vise care încep cu litera: Î

Vise care încep cu litera: ÎÎmbătrâni - persoană mai bătrână decât în realitate sau sentiment de îmbătrânire rapidă, nevoie de maturizare, oboseală, extenuare, pierderea energiei.
Îmbrăca - auto-protecție, încercare de a te păzi de atacuri, crearea unei imagini în fata celorlalți în funcție de aspectul hainei.
Împăcare - Nevoia de acceptare a unor condiții, liniștire a unei situații tensionate, stres.
Înpotmolit - Blocaj, piedici, lipsă de inspirație, lipsă unor soluții, incapacitatea de a continua o acțiune, lipsa de curaj și inițiativă, delăsare, neimplicare.
Înprumut - de la cineva - nevoia de a primi sprijin, nevoie de compasiune. Cerând un împrumut - ești blocat într-o situație dificilă, ești dezorientat și ai nevoie de un sfat.
Împușcă - pe cineva - emoții puternice negative, tentativă de a face rău cuiva, rănire, agresivitate, ură, bârfe, critică excesiva. Fiind împușcat - surprize neplăcute, evenimente neașteptate șocante.
Înțepătură - critică, evidențiere a unei situații importante, avertisment. De albine - nenorocire, neînțelegere cu prietenii.
Îmbrățișat - de te visezi - vei primi cadouri.
Împachetând - vei pleca.
Împărat - vei câștiga bani mulți.
Împușcătură - vei primi o veste rea.
Închisoare - e de rău, exceptând cazul când visezi ca ești eliberat din închisoare sau dacă ai scăpat sau evadat.- Dacă te afli în - semn rău , vei fi strâmtorat în tot ce faci, vei suferi o paguba.
Toate drepturile rezervate auto-trafic.ro - Romania (C) 2015